Andreea, sexy în vacanța din Bali! Vedeta s-a afișat în cel mai decoltat costum de baie FOTO

14.01.2020, 15:44
Andreea, sexy în vacanța din Bali! Vedeta s-a afișat în cel mai decoltat costum de baie FOTO
Andreea, sexy în vacanța din Bali! Vedeta s-a afișat în cel mai decoltat costum de baie 

Andreea Marin și-a lăsat mască fanii virtuali cu ultimele imagini publicate pe Instagram! Vedeta tv se află în vacanță în Bali, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea, sexy în vacanța din Bali! Vedeta s-a afișat în cel mai decoltat costum de baie

De când iubește din nou, fosta ‘Zână a Surprizelor’ a renunțat la inhibiții și a început să se fotografieze în cele mai sexy ipostaze. Andreea Marin și-a etalat sânii siliconați în cel mai mulat costum de baie, iar imaginile au încins internetul.

Vedeta a devenit din ce în ce mai îndrăzneață pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta s-a lăsat fotografiată în apa cascadei și le-a arătat tuturor cât de sexy poate fi. Antrenamentele intense la sala de sport au dat rezultate, iar Andreea Marin se poate mândri cu forme voluptuoase.

‘O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natura cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării.

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se întețea și am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colț de rai’, a scris Andreea în dreptul câtorva fotografii incendiare.

 

View this post on Instagram

 

O cascada descoperita într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

citește și...