Andreea Raicu, dezvăluiri intime! De ce nu s-a căsătorit până acum

19.07.2019, 11:30
Andreea Raicu, dezvăluiri intime! De ce nu s-a căsătorit până acum
Andreea a împlinit ieri 42 de ani

Andreea Raicu a vorbit, recent, despre viața sa personală, despre postura de mamă și despre planurile sale de viitor. Printre altele, vedeta a dezvăluit și de ce nu s-a măritat până la 42 de ani.  

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că își dorește să se căsătorească, însă de-a lungul timpului și-a schimbat viziunea despre amploarea evenimentului.

„Nu sunt însărcinată. Nu încă”

„Am avut și etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum, ar fi o petrecere la care aș chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Raicu.

Cu toate că a avut mai multe relații serioase, unele cu bărbați celebri precum Horia Tecău sau Tudor Chirilă, fosta prezentatoare TV a recunoscut care au fost greșelile pe care le-a făcut până acum. 

„Am fost mereu un om impulsiv”

„Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile (între timp, viața, prin experiențele ei mai puțin delicate, m-a învățat cât de importantă este această calitate deseori subestimată). Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurca și pe care nu o înțelegeam pe deplin. Însă cu răbdare poți rezolva atât de multe, nici nu poți să îți inchipui, chiar și cele mai imposibile lucruri. Așa că lucrați la asta pentru ca s-ar putea să fie cheia unei relații care înflorește, în loc să se ofileasă și să se încheie”, a mărturisit Raicu pe blogul său.

citește și...