Andreea Podărescu, umilită şi bătută de tatăl copilului său! Ce acuzaţii grave îi aduce: ‘Mi-am văzut moartea cu ochii’

25.09.2019, 09:47
Andreea Podărescu, umilită şi bătută de tatăl copilului său! Ce acuzaţii grave îi aduce: 'Mi-am văzut moartea cu ochii'

Andreea Podărescu trece prin momente cumplite! Supranumita ‘Prinţesa Bucureştiului’ a povestit miercuri seară, 24 septembrie, la emisiunea “Xtra Night Show”, cum a fost bătută şi umilită de fostul său iubit.

Andreea Podărescu, umilită şi bătută de tatăl copilului său! Ce acuzaţii grave îi aduce: ‘Mi-am văzut moartea cu ochii’

Andreea Podărescu şi fostul ei partener, Gheorghe Bădoi, au fost împreună vreme de aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut la o terasă din Herăstrău.

La nici doi ani de relaţie, bruneta a rămas însărcinată, bărbatul dorindu-şi foarte multe acest copil. Însă totul s-a schimbat înainte ca Andreea să nască.

Ea a mărturisit că bărbatul şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent. În luna a cincea de sarcină, a aruncat-o din maşină.

Cei doi s-au despărţit când băieţelul avea 7 luni. Acum, copilul are vârsta de doi ani!

„Sunt într-un conflict care durează de foarte mult timp. A devenit mult mai violent de un an şi jumătate. De când noi doi ne-am despărţit. M-a strâns de gât, mi-am văzut moartea cu ochii”, a declarat Andreea Podărescu la “Xtra Night Show”.

Săptămâna trecută, Andreea Podărescu a pierdut procesul intentat de Iuliana Luciu. Bruneta o acuza pe sora Nicoletei Luciu că încearcă să îi distrugă relaţia şi să îi fure iubitul bătăuş.