Andreea Podărescu are un nou iubit! Ce spune despre relație

29.11.2019, 17:53
Andreea Podărescu are un nou iubit! Ce spune despre relație
Andreea Podărescu are un nou iubit! Ce spune despre relație

Andreea Podărescu are un nou iubit. Vedeta a vorbit, recent, despre relație, cât și despre procesul pe care îl are cu tatăl copilului său.

„Prințesa Bucureștiului” trece printr-o perioadă bună, după ce a avut mari probleme cu tatăl copilului său. Procesul cu acesta se apropie de final și cei doi au început să comunice din nou de dragul băiețelului lor. 

Andreea Podărescu are un nou iubit

„Procesul pe care îl avem nu a luat sfârșit. Astăzi am avut o amânare, continuăm, este o telenovelă. Mă gândesc oare când va lua sfârșit. Astăzi trebuia să se stabilească domiciliul copilului și pensia alimentară. Important este că vom comunica, nu au mai existat alte tipuri de discuții. În momentul în care te liniștești puțin parcă încep și lucrurile să se așeze din nou”, a povestit Andreea la o emisiune TV. 

Un alt motiv de bucurie în viața brunetei este noul său iubit, care îi este alături de puțin timp. 

„Efectiv nu aveam timp să ies la întâlniri, am un copilaș de crescut. Noi nu ne cunoaștem de acum, dar nu pot să spun că e o relație. S-a apropiat în ideea să mă sprijine, a urmărit numeroasele episoade. A încercat să îmi fie alături ca un prieten, dar lucrurile au evoluat și au mers pe un făgaș bun. Adică ne înțelegem, este o relație la început, nu pot să-mi dau cu părerea foarte tare. Nu mă grăbesc, am trecut prin lucruri urâte în viața mea. Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă, dar nu știu dacă cu el, dar dacă dorințele mele coincid cu ale lui. A apărut în viața mea când nu mă așteptam”, a mărturisit Podărescu.

citește și...