Andreea Monteiro de la “MasterChef”, însărcinată pentru a doua oară. Fosta concurentă va aduce pe lume un băiețel

11.02.2021, 15:36
Andreea Monteiro de la MasterChef, însărcinată pentru a doua oară. Fosta concurentă va aduce pe lume un băiețel

În 2019, Andreea Dos Santos Monteiro făcea furori la ‘MasterChef’. Fosta concurentă a show-ului culinar a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. 

Într-un interviu pentru Click!, bruneta a făcut primele declarații despre sarcină. Ea urmează să nască în luna iulie un băiețel. Andreea Dos Santos Monteiro, în vârstă de 36 de ani, este instructor de fitness și de aerobic din Cluj-Napoca.

Andreea Monteiro de la “MasterChef”, gravidă pentru a doua oară

‘Primele săptămâni au fost mai grele, deoarece mi-a fost mai rău până la 9 săptămâni.Acum sunt foarte bine față de prima sarcină. Simt o poftă de mâncare foarte mare, la modul că, fiind băiețel, cred că e o diferență, deoarece băieții sunt mai pofticioși, mai mâncăciosi. Și pot să spun că mâncarea mi se pare foarte bună acum. Nu îmi este poftă de dulciuri, însă aș mânca mâncare.

Față de prima sarcină sunt emoțiile mai mari și mă puteam abține foarte ușor, însă acum apar niște stări destul de ciudate, pe care nu le-am mai avut, la modul că începe să mă doară foarte tare capul, am crampe în corp și atunci îmi dau seama că nu mai pot aștepta și trebuie să mănânc. Mi-a fost rău de la 3 la 9 săptămâni, am urât să gătesc, nu puteam să văd mâncarea altora sau să văd mâncare acasă și ceva interesant e că îmi plăcea tot timpul să mănânc la cunoștințe, la prieteni, la vecini, acasă nu era bună mâncarea’, a declarat Andreea Dos Santos Monteiro, pentru Click! 

Fosta concurentă de la ‘MasterChef’ este căsătorită de mai bine de șase ani cu un belgian și mai au împreună o fetiță de patru ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANDREEA MONTEIRO (@andreeadsmonteiro)

citește și...