Andreea Marin, strălucitoare la o gală de la Brașov. Secretul accesoriului cu care și-a completat ținuta

22.02.2020, 11:13
Andreea Marin, strălucitoare la o gală de la Brașov. Secretul accesoriului cu care și-a completat ținuta
Andreea Marin, strălucitoare la o gală de la Brașov. Secretul accesoriului cu care și-a completat ținuta

Andreea Marin a fost prezentă la o gală care a avut loc la în Brașov. Vedeta a arătat spectaculos în ținuta pe care a ales-o pentru eveniment.

La gala respectivă, Andreea Marin și-a făcut apariția într-o rochie de culoare roșu închis, lungă, care i-a pus foarte binje în valoare silueta.

Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale de culoare aurie și o geantă în acelși ton. Poșeta Andreei Marin are o semnificație aparte pentru aceasta. Este o moștenire de la mama sa, care a murit în urmă cu foarte mulți ani.

”Gala “Aici pentru tine”, Brașov. O seară de neuitat. Și un secret tăinuit în geanta vintage moștenită de la mama... M-am simțit minunat să o port”, a precizat Andreea Marin.


A primit complimente după complimente de la internauți

Apariția Andreei Marin a fost una extrem de apreciată de cei care o urmăresc în mediul online. Aceștia i-au făcut numeroase complimente pentru felul în care arată.

”Superbă, o încântare”, ”Cea mmai frumoasă și mai delicată vedetă”, ”Ce bine arătați” deosebită!”, ”Ești foarte frumoasă Andreea, atât la chip, cât și la suflet”, ”Ești atât de elegantă, rafinată, frumoasă și inteligentă”, ”Cât de fermecătoare ești!”, ”Strălucești tot timpul, atât în interior, cât și în ex5terior”, ”Spelndidă din toate punctele de vedere”, au lăudat-o internauții pe Andreea Marin.

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

citește și...