Andreea Marin știe exact ce vrea. ”Fac tot ce pot să mă mențin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânară”

20.01.2022, 16:36
Andreea Marin știe exact ce vrea. ”Fac tot ce pot să mă mențin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânară”
Andreea Marin știe exact ce vrea. ”Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani,   a explicat ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. ”Fac tot ce pot să mă mențin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânară”, a mărturisit vedeta. De asemenea, aceasta a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, și a vorbit despre cum s-a încheiat anul trecut pentru ea, dar și despre ce așteptări are de la acest an.

Vedeta a mărturisit că își dorește să fie într-o formă fizică cât mai bună. De asemenea, aceasta a afirmat că își mai dorește un copil.

Andreea Marin știe exact ce vrea. ”Știu că 2022 va fi anul meu”

“Bineînțeles că îmi dorescc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără”, a declarat Andreea Marin.

“Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu că 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…) Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…) Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă… Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, a completat vedeta de televiziune.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...