Andreea Marin spune lucrurilor pe nume. ”Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta”

31.01.2022, 15:53
Andreea Marin spune lucrurilor pe nume. ”Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta”
Andreea Marin spune lucrurilor pe nume. ”Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Vedeta a explicat c ă nimic din ceea ce a obținut în viață nu a obținut fără muncă asiduă. ”Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta. A trebuit să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții pentru a obține același lucru”, a spus prezentatoarea.

Andreea Marin a acordat un interviu pentru spectacola.ro, în care a vorbit despre viața sa, mărturisind că a munit enorm de mult pentru a obține ceea ce și-a dorit.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre destin.

Andreea Marin spune lucrurilor pe nume. ”Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru”

„Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta. A trebuit să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții pentru a obține același lucru. În alte cazuri, însă, am avut un simț, am avut o intuiție”, a declarat Andreea Marin.

„Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere. Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aduc aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta: ”destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba”. Eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a completat ea.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fată

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...