Andreea Marin spune de ce nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu trăim după normele impuse de alții”

03.11.2021, 14:19
Andreea Marin spune de ce nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu trăim după normele impuse de alții”
Andrea Marin spune de ce nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu trăim după normele impuse de alții”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Aceasta a fost întrebată despre o eventuală căsătorie cu cel care îi este partener de câțiva ani. ”Nu trăim după normele impuse de alții”, a declarat Andreea Marin despre motivul pentru care nu se mărită cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a fost întrebată într-un  interviu pentru impact.ro de ce nu își unește destinul, oficial, cu actualul ei iubit.

Andreea Marin spune de ce nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu. ”Fiecare știe cum este mai bine pentru el”

”Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu.

Întrebată despre relația pe care o are în prezebnt cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior, împreună cu care are o fată – Violeta, Andreea Marin a răspuns categoric: ”Sunt întrebări pe care i le puteți adresa direct, eu nu vorbesc decât în numele meu. Ce avem în comun este grija pentru fiica noastră, atât. Mulţumesc!”.

citește și...