Andreea Marin: ”Pe mine politica nu mă interesează, mă feresc de ea, cum se spune, ca dracu’ de tămâie“

25.04.2020, 15:24
Andreea Marin: ”Pe mine politica nu mă interesează, mă feresc de ea, cum se spune, ca dracu’ de tămâie“
Andreea Marin: ”Pe mine politica nu mă interesează, mă feresc de ea, cum se spune, ca dracu’ de tămâie“

Andreea Marin este implicată activ în campanii de ajutorare în această perioadă de pandemie de coronavirus în România.

Vedeta de televiziune a vorbit despre campaniile de ajutorare în care este implicată într-un interviu pentru revista Unica.

”Fundația „Prețuiește Viața“ nu poate rezolva problemele întregii țări. Nici nu e rolul ei, ci doar dorința mea, de a face cât de mult putem. Muncim fără a ține ochii pe ceas, capacitând orice resursă, orice om cu inima mare să ni se alăture. Până acum am reușit să ajungem cu convoaiele umanitare „Prețuiește Viața“ în 15 orașe ale țării și în 15 spitale din toate zonele, continuăm, am depășit deja 800 000 de euro ca valoare a donațiilor adunate, în produse necesare, în bani, în materiale de protecție pentru personalul medical. Ne-am îndreptat atenția în egală măsură și asupra celor vulnerabili, fie că e vorba despre vârstnici, persoane fără adăpost, oameni aflați în izolare sau în carantină, în centre sociale, nevoiași etc.”, a declarat Andreea Marin.

Ea a comentat și despre cazurile întâlnite, de oameni care nu mai au niciun fel de resurse.

”Sunt oameni care pur și simplu nu mai au resurse pentru nevoile de bază. Nu mai au servicii, nu mai au ce mânca, cum să acopere nevoile familiei, cu ce să cumpere medicamente, sunt situații disperate uneori. Apoi e nevoia uriașă de protecție a personalului medical, care de multe ori se luptă cu mâinile goale, cum se spune, cu acest virus perfid”, a adăugat ea.

Întrebată despre miniștrii cărora li s-a adresat ca să o sprijine și nu au fîăcut-o, Andreea Marin a răspuns:

”Cred că întrebarea e retorică. Unul dintre ei și-a dat demisia între timp, de prea multă… competență, probabil. Nu îmi place să fiu dură, dar nu am de ce să mă feresc să spun ce gândesc. Pe mine politica nu mă interesează, mă feresc de ea, cum se spune, „ca dracu’ de tămâie“. Eu vreau să văd în cei puși acolo să ne conducă oameni care sunt și buni gospodari, care știu să managerieze logic o situație chiar inedită ca asta, nu mă interesează abilitatea lor de a învârti cuvintele astfel încât să ne distragă atenția de la esența problemei. În orice caz, cu mine nu pot reuși. Sunt un om rațional, chiar dacă am și o latură sensibilă, romantică adeseori”.

citește și...