Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa. ”E destul de rușinoasă”

03.06.2021, 14:32
Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa. ”E destul de rușinoasă”
Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa. ”E destul de rușinoasă”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dezvăluit luycruri mai puțin cunoscute despre fiica sa adolescentă.

Andreea Marin a afirmat, la o emisiune de televiziune, că Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior, este rușinoasă și nu are încă pretendenți, însă vedeta se pregătește pentru momentul în care aceasta îi va prezenta primul iubit. Violeta are 13 ani.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat Andrea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Andreea Marin despre o nouă căsătorie. ”Dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun?”

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre eventualitatea unei noi căsnicii.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat Andreea Marin.

citește și...