Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată de Ziua Femeii: ‘Dacă închid ochii, o simt fizic’

07.03.2020, 15:26
Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată de Ziua Femeii: 'Dacă închid ochii, o simt fizic'
Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată: 'Dacă închid ochii, o simt fizic'

Andreea Marin încă suferă după mama ei! În urmă cu mai bine de 30 de ani, vedeta a rămas orfană de mamă, după ce femeia a decedat în urma unui grav accident rutier.

Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată: ‘Dacă închid ochii, o simt fizic’

‘Zâna’ povestea că o mașină a scăpat de sub control și a lovit Dacia condusă de tatăl ei, Dan Marin. Din păcate, mama sa nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

La vremea respectivă, Andreea Marin avea doar 9 ani, însă niciodată nu o va uita pe cea care i-a dat viață. Pentru că se apropie Ziua Femeii, 8 Martie, fosta prezentatoare tv a ținut să îi transmită un mesaj mamei sale din ceruri.

‘Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta’, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

citește și...