Andreea Marin își aniversează fiica. Mesajul emoționant al vedetei pentru Violeta

15.12.2020, 16:09
Andreea Marin își aniversează fiica. Mesajul emoționant al vedetei pentru Violeta
Andreea Marin își aniversează fiica. Mesajul emoționant al vedetei pentru Violeta

Vedeta de televiziune Andreea Marin își aniversează fiica. Violeta împlinește 13 ani.

Zi importantă în viața Andreei Marin. BVedeta de televiziune o aniversează astăzi pe Violeta, fiica sa din mariajul cu Ștefan Bănică Junior. Violeta împlinește 13 ani. Cu această occazie, fosta zână a surprizelor a transmis, pe contul său de pe o rețea de socializare, un mesaj plin de emoție pentru fiica ei. Atât erai de pitică, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Postarea Andreei Marin a adunat peste 11.000 de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. ”Adevărul este că seamănă mult cu Ștefan”, ”La mulți ani, frumusețe”, ”La mulți ani, prințesă”, ”Ești o domnișoară superbă”, ”Un copil atât de frumos”, au fost mesajele internauților.

Ce fel de mamă este Andreea Marin

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta. Vedeta a explicat care a fost cea mai mare provocare. ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Întrebată ce fel de mamă este, vedeta de televiziune a răspuns: ”Dură nu e un cuvânt bun, aş spune hotărâtă, atentă sa ţin lucrurile în matca lor. Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”.

 

citește și...