Andreea Marin face mărturisiri. ”Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple”

08.05.2022, 15:14
Andreea Marin face mărturisiri. ”Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple”
Andreea Marin face mărturisiri. ”Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vâstă de 47 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interrviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre experiențele prin care a trecut de-a lungul anilor. ”Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple”, a spus fosta ”zână a Surprizelor”.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

La postul de televiziune Antena Stars, Andreea Marin a făcut declarații despre experiențele sale de viață și despre cum a reușit să depășească cele mai dificile momente.

Andreea Marin face mărturisiri. ”Toate au avut un rost, până la urmă, sunt în acest punct pentru că au existat toate aceste întâmplări”

„Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple și cele care m-au ținut pe loc și cele care m-au învățat lecții de viață și greutățile, toate au avut un rost, până la urmă, sunt în acest punct pentru că au existat toate aceste întâmplări. Etape de învățare”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

„Riscul schimbărilor, am făcut schimbări radicale în diferite momente din viața mea și nu e ușor, adică sunt oameni care au comoditate și nu fac schimbări pur și simplu, preferă să rămână, să nu-și atingă potențialul”, a completat vedeta.

citește și...