Andreea Marin face dezvăluiri despre povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”

16.07.2022, 14:18
Andreea Marin face dezvăluiri despre povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”
Andreea Marin face dezvăluiri despre povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, cu care formează un cuplu foarte frumos. Despre relația a dat fosta ”zână a surprizelor”  câteva detalii.  ”Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”, a spus vedeta.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Despre povestea lor de dragoste a dat detalii vedeta în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Andreea Marin face dezvăluiri despre povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora”

Andreea Marin a dezvăluit ce calități apreciază la actualul său partener de viață: ”Omenia. Dăruirea. Bunul-simț. Valorile comune. Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”.

Întrebată despre faptul că iubitul său, Adrian Brâncoveanu, este mai tân ăr decât ea, vedeta de televiziune a răspuns: ”Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”.

citește și...