Andreea Marin e mai fericită ca oricând. ”Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”

02.01.2022, 11:25
Andreea Marin e mai fericită ca oricând. ”Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”
Andreea Marin e mai fericită ca oricând. ”Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a mărturisit care au fost cele mai fericite zile de care a avut parte anul trecut. ”Am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în cadrul căruia a mărturisit că două zile au fost foarte speciale pentru ea în anul care tocmai s-a încheiat.

Andreea Marin e mai fericită ca oricând.”Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni”

„Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat… de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni. (…) Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sf. Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Vedeta a mărturisit că de ziua sa de naștere refuză să prmească daruri și a explicat și de ce: „Eu am această pretenție ca de ziua mea de naștere, chiar scriu asta în invitația pe care o fac celor dragi, să nu primesc, ci să dau mai departe și așa s-a întâmplat și anul acesta (n.r. 2021)”.

 

 

citește și...