Andreea Marin, dezvăluiri picante din relație: „Amorul ține de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă”

26.09.2019, 18:30
Andreea Marin, dezvăluiri picante din relație: „Amorul ține de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă”
Andreea Marin a făcut dezvăluiri picante

Andreea Marin a făcut dezvăluiri picante din relația pe care o are de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta a mărturisit că se implică foarte mult în viața de cuplu și a făcut destăinuiri despre partenerul său.

În general foarte discretă în ceea ce privește viața personală, Andreea Marin a vorbit recent despre iubitul său, Adrian, consulul României în Libia. 

Andreea Marin: „Eu am dăruit foarte mult, nu mi-am neglijat relațiile”

„Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relațiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruiești, alții nu se ridică la nivelul așteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viață bunătatea profundă, inteligența, umorul și eleganța. Eu cred că ține ( n.r. sexul) de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoști mai bine, să știi ceea ce îți place, în general”, a spus Marin pentru Click.

Fosta „Zână a surprizelor” a dezvăluit și că nu va pune punct relației cu Adrian dacă acesta nu o să mai fie diplomat peste hotare: „Am o relație cu omul care se ascunde în spatele funcției de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”.

Recent, cei doi au fost într-o vacanță în Grecia, unde au vizitat numeroase obiective turistice, printre care și Mânăstirile din Meteora. 

 

citește și...