Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.! Cum și-a anunțat fiica despre despărțire

17.07.2019, 11:03
Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.! Cum și-a anunțat fiica despre despărțire
Andreea are o relație foarte bună cu fiica ei

Acum cinci ani, divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a uluit pe toată lumea. Deși erau căsătoriți de șapte ani, cei doi au decis că drumurile lor este mai bine să se despartă. 

Andreea Marin a dezvăluit recent, pentru Viva!, că i-a spus fiicei sale, Violeta, încă de la început despre divorț, pentru ca fetița să nu sufere. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că, deși au trecut și prin momente grele, Violeta petrece timp și cu tatăl ei, iar cei doi părinți vorbesc des pentru a se ocupa cât mai bine de creșterea și educația copilei. 

„Nu am căutat să ascund sau să mint”

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin.

 

citește și...