Andreea Marin, despre violența domestică. ””Nu sunt de acord să stai cu o persoană care te lovește”

21.01.2021, 16:43
Andreea Marin, despre violența domestică. ””Nu sunt de acord să stai cu o persoană care te lovește”
Andreea Marin, despre violența domestică. ””Nu sunt de acord să stai cu o persoană care te lovește”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost invitată la o emisiune unde și-a spus foarte clar părerea despre violența domestică.

Andreea Marin a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre violența domestică. ”Nu sunt de acord să stai cu o persoană care te lovește. Violența nu aduce nimic bun”, a mărturisit Andreea Marin.

Întrebată de ce crede că uneori femeile nu au cuaj să vorbească despre dramele lor, Andreea Marin a declarat: ”Din rușine, din teama repercusiunilor, unele dintre ele nu sunt stăpâne pe situația lor financiară, sunt dependente de partenerul de viață, sunt speriate de soarta pe care putea să o aibă alături de copii lor, dacă există și copii. Le este teamă de necunoscut”.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit înttr-un interviu despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta. Vedeta a explicat care a fost cea mai mare provocare.

”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin.

citește și...