Andreea Marin, despre vacanțele petrecute în compania iubitului ei și a fetiței sale. ””Ei doi complotează împotriva mea”

13.07.2020, 13:59
Andreea Marin, despre vacanțele petrecute în compania iubitului ei și a fetiței sale. ””Ei doi complotează împotriva mea”
Andreea Marin, despre vacanțele petrecute în compania iubitului ei și a detiței sale. ””Ei doi complotează împotriva mea”

Andreea Marin a fost în vacanță împreună cu actualul ei ioubit. Acum, vedeta plănuiește să plece în vacanță și alături de fiica sa, Violeta.

Andreea Marin și-a găsit liniștea alături de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu.

Vedeta de televiziune Andreea Marin are o fiică adolescentă din mariajul cu binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior.

Anul acesta, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, Andreea Marin a preferat să-și petreacă vacanță într-o țară din apropierea României. Aceasta a ales ca destinație Croația, unde a fost în compania actualului său iubit, Adrian Brâncoveanu, împreună cu care formează un cuplu de aproape patru ani. Despre cum s-au simțit cei doi în vacanța din Croația a făcut declarații Andreea Marin în cadrul unui interviu.

„Am stat o săptămână și n-am mai fi plecat. Mâncare bună, oameni frumoși, deloc aglomerat”, a declarat Andreea Marin la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Am plecat că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit. Este un om special”, a mai spus vedeta de televiziune.

”E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță”

Acum, vedeta TV se gândește să plece într-o vacanță atât cu actualul partener, cât și cu fiica sa, Violeta. Andreea Marin susține că se distrează pe cinste atunci când pleacă toți trei în vacanță.

„Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță. Ei doi complotează împotriva mea, că nu prea mă pricep la jocuri. Cineva trebuie să fie și disciplinat”, a mai declarat Andreea Marin la postul de televiziune menționat mai sus.

 

citește și...