Andreea Marin, despre televiziune. ”Nu-mi place termenul ăsta de vedetă”

20.11.2021, 17:06
Andreea Marin, despre televiziune. ”Nu-mi place termenul ăsta de vedetă”
Andreea marin, despre televiziune. ”Nu-mi place termenul ăsta de vedetă”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre televiziune șiu despre debutul ei în acest domeniu în cadrul unei emisiuni. ”Nu-mi place termenul ăsta de vedetă”, a declarat aceasta. De-a lungul anilor, Andreea Marin a moderat numeroase emisiuni de televiziune care s-au bucurat de succes la public.

Andreea Marin este unul dintre numele importante din televiziune. De-a lungul tmpulu, aceasta a moderat emisiuni care s-au bucurat de succes la publicul telespectator.

Invitată la emisiunea ”La Cină”, moderată de IonelaNăstase și Adi Hădean, Andreea Marin a vorbit despre televiziune și despre debutul său în acest domeniu, mărturisind că nu îi place termenul ”vedetă”.

Andreea Marin, despre televiziune. ”Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi”

“Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest…sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume”, a declarat Andreea Marin, citată de wowbiz.ro.

”Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era. Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a completrat aceasta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fată

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

 

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a fost întrebată într-un  interviu pentru impact.ro de ce nu își unește destinul, oficial, cu actualul ei iubit.

”Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...