Andreea Marin despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut și nici nu am de gând”

25.04.2022, 16:40
Andreea Marin despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut și nici nu am de gând”
Andreea Marin despre operațiile estetice. ”Nu mi-am făcut și nici nu am de gând”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a vorbit deschis despre operațiile estetice. Aceasta a mărturisit că nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic. ”Nu mi-am făcut nicio operație estetică și nici nu am de gând”, a declarat răspicat Andreea Marin la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Recent, Andreea Marin a fost prezentă la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Printre altele, vedeta a abordat și subiectul opeerațiilor estetice.

Andreea Marin a spus clar că nu are niciointervenție de orrdin estetic și nici nu are de gând să recurgă la așa ceva. De asemenea, prezentatoarea TV și-a spus părerea și despre acele persoane care își doresc cu oricepreț să arate ca la 20 de ani, deși au o vârstă mai înaintată.

Andreea Marin despre operațiile estetice. ”Nu sunt deloc adepta metodelor invazive, dar asta nu înseamnă că am ceva cu cei care fac lucrul acesta”

„Nu trebuie să ai imaturitatea aceea care să îți spună că trebuie să arăți ca la 20 de ani. Nu, nu trebuie să arăți ca la 20 și nici nu mai încerca. Nu îți mai face operații estetice care nu te pun deloc în valoare și arată doar că ești disperată. Fă-ți operații estetice dacă vrei, dar fine, care să nu arate că exagerezi, să nu te modifice atât de mult încât să nu mai știi care îți e identitatea. Nu sunt împotriva operațiilor estetice. Personal, nu sunt deloc adepta metodelor invazive, dar asta nu înseamnă că am ceva cu cei care fac lucrul acesta. Nu mi-am făcut nicio operație estetică și nici nu am de gând. Pe mama, care a devenit înger la 37 de ani, nu am văzut o decât tânără, dar pe bunica mea, căreia îi semăn… De fapt, bunicile amândouă au fost frumoase și la bătrânețe. Cu riduri de expresie, dar frumoase, senine”, a declarat Andreea Marin, potrivit tvmania.ro.


”Îmbătrânesc, dar fără riduri. E total bizar ce se întâmplă. Nu mai e firesc ce vezi acolo. Nu e firesc. Nu ai cum să ai o vârstă mai înaintată și tu să arăți ca la 20 de ani. E nefiresc și nu e frumos lucrul ăsta. Sincer, pentru mine, oamenii care fac asta sunt niște oameni care, de fapt, au niște probleme interioare. Adică, nu sunt împăcați cu ei. Nu se iubesc destul. Eu mă uit în oglindă și mă plac, dar nu mă plac pentru că aș fi frumoasă. Mă plac cu toate ale mele și bune și rele, ca om. Mă prețuiesc. Desigur, văd și lucruri care poate nu sunt în regulă și pentru alea muncesc să le fac mai bune. De exemplu, văd 5 kg în plus, mă pun pe treabă”, a completat fosta ”Zână a Surprizelor”.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fată

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...