Andreea Marin, despre o eventuală colaborare cu Ștefan Bănică Junior. ”Teoretic, practic nu cred că o să se întâmple”

19.01.2022, 16:06
Andreea Marin, despre o eventuală colaborare cu Ștefan Bănică Junior. ”Teoretic, practic nu cred că o să se întâmple”
Andreea Marin, despre o eventuală colaborare cu Ștefan Bănică Junior. ”Teoretic, practic nu pot să spun”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani,  a fost întrebată la o emisiune de televiziune dacă ar colabora cu fostul său soț, binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior, cu care are o fată, Violeta. Prezentatoarea TV a răspuns fără să stea pe gânduri. ”teoretic, practic nu cred că o să se întâmple”, a afirmat Andreea Marin.

Andreea Marin a fost prezentă la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

La un moment dat, vedeta a fost întrebată despre o eventuală colaborare cu cel de-al doilea soț al său, Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin, despre o eventuală colaborare cu Ștefan Bănică Junior. ”Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată”

”Dacă într-un platou de televiziune ți s-ar propune să fii prezentă tu cu Ștefan Bănică la masa juriului, ai accepta?”, a fost întrebată Andreea Marin de Bursucu, co-prezentatorul emisiuni ”Teo Show”.

”De ce nu? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată. Asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă, teoretic, practic nu cred că o să se întâmple. Uneori e mai bine să rămâi la teorie”, a răspuns Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

La aceeași emisiune, Andreea Marin a dezvăluit care este persoana pe care a avut-o invitată în emisiune și față de care a simțit o atracție fizică: ”Eu am simțit atracția cu mult înainte să știe el și să calce în platoul meu, eram copil, i-am și scris în îndepărtata Italie, Toto Cutugno”.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...