Andreea Marin arată superb în costum de baie, la 44 de ani! Vedeta întinerește pe zi ce trece

05.12.2019, 13:21
Andreea Marin arată superb în costum de baie, la 44 de ani! Vedeta întinerește pe zi ce trece
Andreea Marin arată superb în costum de baie, la 44 de ani! 

Andreea Marin arată superb în costum de baie, la 44 de ani! De când se iubește cu Adrian Brâncoveanu, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, vedeta tv a întinerit și nu pierde nicio ocazie să își arate silueta impecabilă.

Andreea Marin arată superb în costum de baie, la 44 de ani!

Toată vara, Andreea Marin s-a relaxat de zor în destinații de vis, în afara țării. Deși era plecată cu munca, aceasta a profitat de câteva ore libere pentru a sta la soare.

Andreea Marin nu s-a sfiit și a publicat pe internet poze cu ea în costum de baie. Fosta Zână  a Surprizelor arată demențial, deși are 44 de ani.

Andreea Marin a profitat de soarele puternic și a imortalizat astfel unul din foarte rarele sale apariții într-o ținută sumară.

Vedeta a demonstrat că eforturile de a se menține în formă au dat roade. Andreea Marin face mult sport și are grijă la alimentația sa, iar rezultatele se văd din plin.

A pozat într-o revistă pentru bărbați

Dacă adesea o vedem în rochii lungi la diverse evenimente caritabile, de data aceasta, fosta prezentatoare tv și-a etalat fizicul impecabil în cele mai sexy costume de baie.

Deși anii au trecut, Andreea Marin a rămas la fel de seducătoare ca în tinerețe. Pe contul ei de Instagram se regăsesc și fotografii de pe vremea când diva se afla la începutul carierei. Ipostazele în care poza erau unele incendiare și avea aceeași privire magnetică.

Deși acum e greu de imaginat că vedeta ar mai putea poza așa, iată că Andreea Marin a pozat sexy cândva, deoarece în fotografia respectivă și-a lăsat sânii total la vedere. Pictorialul a putut fi admirat, atunci, în paginile unei reviste dedicate bărbaților.

citește și...