Andreea Marin a răbufnit când a fost întrebată de Ștefan Bănică Jr.! În ce relații sunt cei doi foști soți acum

09.06.2021, 13:59
Andreea Marin a răbufnit când a fost întrebată de Ștefan Bănică Jr.! În ce relații sunt cei doi foști soți acum
Andreea Marin a răbufnit când a fost întrebată de Ștefan Bănică Jr.! În ce relații sunt cei doi foști soți acum

Andreea Marin și Ștefan Bănică au decis să divorțeze în 2013, după 7 ani mariaj. Deși au trecut atâția ani de la despărțire, vedeta încă are un ‘ghimpe’ împotriva fostului soț. 

Într-un interviu acordat recent, Andreea Marin a dat din casă și a vorbit despre carieră și viața personală. Din nefericire, Zâna a avut un moment de ezitare când a primit o întrebare despre Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin evită discuțiile despre fostul soț

Rodica Ciorănică a întrebat-o pe Andreea Marin când a decis să se despartă de solist. Vizibil deranjată, vedeta a refuzat să răspundă la această întrebare, preferând să spună care este relația ei acum cu Ștefan Bănică Jr. Ea a recunoscut că vorbește cu artistul despre fiica lor, însă nu mai au nimic de împărțit.

„Nu o să vorbesc despre asta. Violeta a simțit despărțirea dintre noi, a suferit ca orice alt copil cu părinți care au divorțat, dar în timp a înțeles. Este iubită în egală măsură de amândoi, comunicăm, încercăm să avem o relație decentă pentru ea. Au trecut mulţi ani, nu mai avem nimic de împărțit”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin a divorțat de 3 ori până acum

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta.  De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre eventualitatea unei noi căsnicii.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat Andreea Marin.

citește și...