Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. ”Sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare”

11.06.2021, 13:09
Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. ”Sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare”
Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. ”Sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. Aceasta a dezvăluit ce pregătește Violeta împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

La emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV, Andreea Marin a vorbit despre Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin a dat-o de gol pe fiica sa, Violeta. ”O înregistrează împreună cu tatăl ei”

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin, potrivit click.ro.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a mai spus vedeta despre fiica sa.

citește și...