Andreea Mantea, apariţie HOT în costum de baie vara aceasta! A încins toată plaja

23.07.2019, 15:03

Andreea Mantea arată senzaţional! Prezentatoarea tv a slăbit destul de mult în ultima perioadă, iar acum se poate afişa în costum de baie la plajă.

Andreea Mantea, apariţie HOT în costum de baie vara aceasta!

Bruneta a reuşit să îi cucerească pe fanii virtuali cu o fotografie extrem de sexy. Andreea Mantea s-a îmbrăcat în cel mai minuscul costum de baie şi a publicat o imagine hot pe Instagram.

Vedeta îşi petrece vacanţa în Turcia, alături de fiul său, şi asta pentru că este prinsă cu filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată în timp se afla pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie colorat, din două piese.

Bruneta are un trup de invidiat, iar asta se poate vedea cu ochiul liber, pentru că Mantea nu se sfieşte că îşi arate formele apetisante, care ar băga orice bărbat în boală.

„Frumoasă”, „Super femeie”, „Frumoasă femeie și deșteaptă”, „Arăți superb”, „Foarte frumoasă”, „Super foto”, „O femeie minunată”, „Bestială”, „Cea mai frumoasă”, au complimentat-o admiratorii pe reţelele de socializare.

citește și...