Andreea Ibacka, apariție în costum de baie! Cum arată la șapte luni după naștere

08.07.2019, 10:39
Andreea Ibacka, apariție în costum de baie! Cum arată la șapte luni după naștere
Andreea a născut în decembrie 2018

Andreea Ibacka a devenit pentru prima dată mamă în decembrie 2018, atunci când a adus-o pe lume pe Namiko, fiica ei și a lui Cabral. Între timp, blonda și-a recăpătat silueta de dinainte de naștere și afișează un trup de invidiat. 

Soția lui Cabral a postat pe o rețea socială prima poză cu ea în costum de baie, după ce a născut. În imagine se poate vedea abdomenul său plat, dar și silueta zveltă pe care o avea și înainte de naștere. 

„I-am abandonat pe toți pe mal și am venit aici doar eu, pescărușii și hamsiile. ???? Mă rog, și fotograful. ? #seaside #sea#vacay #weekend #swim #swimwear”, a scris Andreea Ibacka. 

A primit nenumărate complimente

Internauții au reacționat imediat, complimentând-o pe Andreea. „Pfoooaiii ce bine arăți! Tu sigur ai născut?”, „Arăți perfect!” sau ”Ești superbă!” sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor săi.  

S-a îngrășat doar 9kg în timpul sarcinii

Recent, blonda a dezvăluit, pentru Viva, cum și-a recăpătat silueta după ce a născut-o pe Namiko. 

„Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine, nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună”, a spus Andreea Ibacka.

citește și...