Andreea Esca, detalii picante despre prima noapte de amor: “Primul iubit nu se uită niciodată”

07.11.2019, 14:46

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite şi apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta are o căsnicie fericită şi doi copii minunaţi Alexia și Aris, de care este tare mândră.

Andreea Esca a vorbit în urmă cu ceva timp despre prima sa experienţă amoroasă. Știrista spune că primul iubit nu se uită niciodată şi a avut numai cuvinte de laudă despre primul bărbat din viața ei.

“Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârşit alături de cel care a fost primul bărbat din viaţa lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, a declarat Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

citește și...