Andreea Esca, detalii despre viața sa profesională. ”Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”

06.10.2021, 15:27
Andreea Esca, detalii despre viața sa profesională. ”Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat
Andreea Esca, detalii despre viața sa profesională. ”Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat"

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani,  a dat detalii despre viața sa profesională. ”Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a spus ea. Vedeta a mărturisit că a fost tentată să renunțe la știri și a explicat și cum se comportă cu colegii săi de muncă.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Andreea Esca, detalii despre viața sa profesională. ”Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show”

Andreea Esca a mărturisit că la un moment dat s-a gândit să realizeze un talk-show, însă s-a râzgândit. ”Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta, notează wowbiz.ro.

Andreea Esca a mai mărturisit că este foarte pretențioasă cu colegii săi de muncă la fel cum este și cu ea. ”Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a mai declarat prezetatoarea de la Pro TV.

citește și...