Andreea Esca, despre secretele vieții sănătoase. ”Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață”

11.09.2022, 15:27
Andreea Esca, despre secretele vieții sănătoase. ”Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață”
Andreea Esca, despre secretele vieții sănătoase

Vedeta de televiziune Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, a dat detalii despre stilul său de viață. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a explicat cum reușește să își mențină silueta perfectă și ce lucruri o fac să zâmbească în fiecare zi. ”Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață”, a sus aceasta.

Andreea Esca a acordat un intervou pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Vedeta a vorbit despre stilul de viață pe care îl are.

Andreea Esca, despre secretele vieții sănătoase. ”Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau”

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea!”, a declarat Andreea Esca.

”Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a mai spus aceasta.

Ce spunea Andreea Esca despre viața sa profesională

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

citește și...