Andreea Esca, despre cariera sa. ”Am primit multe oferte de-a lungul timpului”

29.08.2021, 15:24
Andreea Esca, despre cariera sa. ”Am primit multe oferte de-a lungul timpului”
Andreea Esca, despre cariera sa. ”Am primit multe oferte de-a lungul timpului”

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, a făcut mărturisiri despre cariera sa în televiziune. Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv a dezvăluit că a primit numeroase oferte de-a lungul anilor, însă niciodată nu s-a gândit să plece de la postul unde a cunoscut celebritatea. De asemenea, Andreea Esca a afirmat că a primit și oferte de a intra în politică.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Vedeta a făcut mărturisiri despre cariera sa în televiziune într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro. ”Chiar din 1994 lucrez la Pro TV (n.r. înainte de lansarea de în decembrie 1995)). În fiecare seară când începe jurnalul am aceleași emoții, de fapt simt o adrenalină pe care nu o simt în niciun alt loc și nu cred că poate să fie înlocuită cu nimic altceva”, a declarat ea.


Andreea Esca, despre cariera sa. ”Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV”

Andreea Esca a afirmat că deși a primit numeroase oferte de-a lungul timpului, nu s-a gândit nicodată să plece de la Pro TV: ”Da, desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut… Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV”.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a dezvăluit că a primit și oferte de a intra în politică. ”Da, sigur că am primit oferte de a intra în politică. Cred că, în mod normal, politicienii, clasa politică se gândește la persoane care să aibă o foarte mare vizibilitate, credibilitate, mai ales și așa mai departe. Eu nu sunt interesată de acest domeniu”, a explicat aceasta.

 

citește și...