Andreea Bododel, la ”Splash! Vedete la apă”. „Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar am și doza aia de curaj“

08.08.2022, 12:31
Andreea Bododel, la ”Splash! Vedete la apă”. „Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar am și doza aia de curaj“
Andreea Bododel, la ”Splash! Vedete la apă”

Andreea Bododel se numără printre concurenții care au răspuns ”Da!” provocării de a paticipa la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzată în curând de postul de televiziune Antena 1. Andreea Bododel a acceptat să concureze în cadrul show-ului desi nu doar că nu ştie să înoate, dar are şi o teamă foarte mare de apă şi de înălţime.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (…). Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (…). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel.

În seara competiției, Andreea Bododel a fost susținută de fiul ei, dar și de câțiva apropiați care au emoționat-o atât de mult, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. La antrenamentele desfășurate la bazinul olimpic de la Bacău, bruneta a fost perseverentă și a ținut cont de sfaturile celor trei antrenori.

Cine sunt jurații de la ”Splash! Vedete la apă”

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile. Salturile, poveștile nespuse, dar și fobiile concurențiilor vor putea fi urmărite în cadrul celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“ din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

citește și...