Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, în centrul unui scandal monstru! Ce s-a întâmplat

09.08.2019, 16:19
Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, în centrul unui scandal monstru! Ce s-a întâmplat
Andreea Bododel se află în plin scandal

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, se află în plin scandal în mediul online. 

Din câte se pare, cearta a plecat de la afirmațiile pe care le-a făcut o amică a tinerei, Alexandra, pe Facebook. Cele două se cunoșteau după ce Andreea a cumpărat prăjituri făcute de tânără. 

De câteva luni, fosta iubită a lui Ionel Dănciulescu are o relație cu antrenorul de fitness Robert Sergiu Cercel. Scandalul monstru a început după ce amica lui Bododel a scris pe internet că iubitul acesteia își promovează pagina de Facebook cu ajutorul unor informații și fotografii false. 

Totul a escaladat foarte repede, iar Andreea a sărit imediat în apărarea noului său partener de viață. 

„Pe modul unde dai și unde crapă… Îi bagi bani în buzunar omului și el te tratează astfel… ar fi trebuit să îți vezi doar de prăjituri, dragă Alexandra… îți stătea mai bine… aviz clienților tăi că te transformi în mahala… ori probabil ai termen de valabilitate precum prăjiturile.. cam ăștia sunt oamenii…”, a scris fosta soție a lui Tibi Bălan pe Facebook. 

Pe lângă „un duel” în comentarii, Bododel i-a scris tinerei mai multe mesaje private, în care o ruga să nu mai facă afirmații publice despre iubitul ei, însă Alexandra nu s-a înduplecat. 

 

citește și...