Andreea Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o! ”Sunt sătulă de aranjat, machiat, avem alte priorități”

24.03.2020, 09:32
Andreea Bănică, așa cum nu ai mai văzut-o! ”Sunt sătulă de aranjat, machiat, avem alte priorități”
Andreea Bânică, așa cum nu ai mai văzut-o! ”Sunt sătulă de aranjat, machiat, avem alte priorități”

Aflată acasă, în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus din România, cântăreața Andreea Bănică a decis să se afișeze fără pic de machiaj în fața prietenilor săi virtuali.

Andreea Bănică a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare așa cum arată ea sută la sută naturală. Îmbrăcată lejer și fără pic de machiaj pe chipt, artista i-a îndemnat pe fanii săi din mediul online să rămână în casă și să respecte măsurile de siguranță luate de autorități în lupta cu coronavirusul.

”Am făcut poză în cameră Sofiei, așa cum stau în casă de ceva timp în pijamale, haine de casă, haine comode. Nu m-am machiat și coafat pentru a da bine la imagine, nici nu am ales cele mai frumoase haine ??‍♀ Sunt sătulă de aranjat, machiat, asta am făcut și fac de o viață, altele sunt importante acum, avem alte priorități!

Am ales să mă vedeți așa cum este un om normal la casa lui, cu familia și copiii lui cu griji și bucurii! Cu cât stăm mai mult acasă, cu atât vom ieși mai repede din acest vis urât la care nu ne-am fi așteptat vreodată. Haideți să fim uniți, suntem puternici!
#staiacasa #stauacasa”, a transmis Andreea Bănică.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

citește și...