Andreea Bănică, amănunte mai puțin știute din căsnicia cu Lucian Mitrea. ‘Foarte rar mă răsfață soțul’

09.03.2021, 20:00
Andreea Bănică, amănunte mai puțin știute din căsnicia cu Lucian Mitrea. 'Foarte rar mă răsfață soțul'
Andreea Bănică, amănunte mai puțin știute din căsnicia cu Lucian Mitrea. 'Foarte rar mă răsfață soțul'

Prezentă în platoul de la “Vorbește Lumea”, luni (8 martie), Andreea Bănică a dat din casă și a dezvăluit câteva aspecte mai puțin știute din căsnicia cu Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună de 26 de ani. 

Andreea Bănică nu s-a sfiit să vorbească, în direct, la tv, despre relația pe care o are cu soțul ei, mărturisind că nu este mereu numai lapte și miere.

Andreea Bănică, picanterii din mariajul cu Lucian Mitrea

“Am o fetiță care face 12 ani și mi-aș dori să gândească ca mine, că o femeie trebuie să fie îngrijită. Atunci când avem momentele noastre, trebuie să le avem doar pe ale noastre. Cred că cea mai importantă este iubirea. Când un om frumos îți deschide ușa, te simți și tu mai bine. Vreau să fiu o băbiță  frumoasă și cool.

Noah i-a luat mințile lui Lucian, are multă dragoste pentru el, cred că asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri. Foarte rar mă răsfață soțul, însă, astăzi, mi-a trimis pe WhatsApp o floare. Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Mai mult de atât, solista a precizat că Lucian Mitrea nu prea este inspirat în legătură cu darurile pe care i le cumpără, așa că preferă să îi spună direct ce își dorește.

“Eu știu să mă răsfăț singură, îi arăt și lui ce să facă, îi spun de ce anume am nevoie. Îi zic să nu mai îmi cumpere chiloți și sutien care îmi sunt mici sau care nu îmi plac, pentru că le arunc după. Eu recunosc că îmi doresc lucruri pe care nu le aveam în copilărie”, a mai afirmat Andreea Bănică, la PRO TV.

citește și...