Andreea Bălan nu şi-a invitat tatăl la nuntă! Săndel Bălan a aflat de la vecini că fiica lui s-a cununat civil

11.08.2019, 10:30
Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil, sâmbătă (10 august), alături de fetițele lor, Ella și Clara.

Andreea Bălan nu şi-a invitat tatăl la nuntă! Săndel Bălan a aflat de la vecini că fiica lui s-a cununat civil

Evenimentul a fost aşteptat pentru anumiţi membri ai familiei vedetei, însă au existat şi aspecte negative. Tatăl solistei, Săndel Bălan, nu a fost invitat la nunta fiicei sale. Gestul Andreei l-a întristat enorm, mai ales că şi-ar fi dorit enorm să îi fie alături fetei sale.

Conform Click!, Săndel Bălan ştia că Andreea urma să se cunune civil în perioada aceasta şi îşi pregătise costumul pentru eveniment. Din nefericire, el a aflat de pe internet că fiica sa s-a măritat cu George Burcea.

În ziua cea mare în care fiica lui se căsătorea civil, el era la Ploiești, singur în casă, aflând de pe Facebook detaliile legate cu privire la eveniment.

Soția lui, mama Andreei, a fost însă invitată, cele două ținând ascuns de el data cununiei civile.

Se pare că Săndel Bălan s-a simţit prost în momentul în care vecinii l-au felicitat pentru cununia Andreei, el nici măcar neştiind de eveniment. Se pare că tensiunile dintre Andreea şi tatăl ei nu s-au rezolvat, bărbatul nefiind bine-venit în familia solistei.

Andreea Bălan a trecut prin momente grele după ce a născut cea de-a doua fetiţă, ea suferind un stop cardio-respirator în timpul cezarianei.

„A fost la ea la spital… A plâns că îi moare fata! Azi în marea zi stă singur în casă și trist. A tot sperat până în ultima clipă că va fi invitat. Își pregătise costumul. Nu e invitat nici la nuntă”, au spus apropiații familiei.

citește și...