Andreea Bălan: ”Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu”

12.05.2020, 10:07
Andreea Bălan: ”Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu”
Andreea Bălan: ”Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu”

Cântăreața Andreea Bălan a ținut să lămurească lucrurile după ce s-a aflat că îl urmărește pe fostul ei iubit, Keo, pe rețelele de socializare.

În ultimele zile au existat zvonuri conform cărora Andreea Bălan ar vrea să se împace cu fostul ei iubit, muzicianul Keo. Zvonurile au apărut după ce artsa ar fi început să-l urmărească pe acesta pe rețelele de socializare și să dea like la postări.

Artista a reacționat imediat și a spus cum stă de fapt situația.

”Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a avut o replică acidă și la adresa actualei partenere de viață a lui Keo, Misty.

”Persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită toată lumea că nu mă împac cu nimeni”, a mai spus vedeta.

citește și...