Andreea Bălan, despre relația cu tatăl său! De ce nu l-a invitat la nuntă: ‘Nu suntem prieteni’

13.08.2019, 10:57

Andreea Bălan a fost aspru criticată după ce s-a aflat că nu și-a invitat tatăl la cununia civilă cu George Burcea! Relația lor este destul de tumultuoasă, mai ales că în ultimii ani cei doi nu prea și-au vorbit.

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl său! De ce nu l-a invitat la nuntă: ‘Nu suntem prieteni’

Săndel Bălan a aflat de la vecini că fiica lui s-a măritat weekend-ul trecut, deși se aștepta să fie invitat. Se pare că artista a revenit acum la sentimente mai bune și a decis să își invite tatăl la nunta din septembrie.

„Nu mai este un subiect sensibil de mult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol. Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar”, pentru viva.ro.

„Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a mai adăugat ea.

Apropiații Andreei Bălan au declarat că tatăl ei se pregătise ca la carte pentru cununia fiicei sale, însă acesta nu a fost anunțat nici măcar de soția lui, mama solistei.

Andreea Bălan s-a cununat civil cu tatăl fiicelor sale, George Burcea, pe 10 august, la câteva luni după ce a trecut printr-o mare cumpănă. Solista a fost la un pas de moarte după ce a suferit un stop-cardiorespirator în timpul operației de cezariană.

citește și...