Andreea Bălan, dependentă de medicamente. Ce probleme are

13.03.2020, 12:25
Andreea Bălan, dependentă de medicamente. Ce probleme are
Andreea Bălan, dependentă de medicamente. Ce probleme are

În prag de divorț, Andreea Bălan a ajuns dependentă de medicamente. Artista trece prin momente grele după ce s-a separat de soțul său, George Burcea. 

De ani buni, Andreea avea probleme cu somnul, din cauza programului haotic și nopților pierdute prin turnee și la evenimente. În ultima vreme, probleme cu soțul ei au făcut-o pe artistă să nu mănânce și nici nu mai poată dormi. 

Andreea Bălan, dependentă de medicamente

Total devastată de gândul ca în curând va divorța, Andreea ar fi dependentă de melatonină, scrie ciao.ro. 

„Andreea este dependentă de melatonină. Ea altfel oricum nu putea dormi fără să ia acest medicament. Îl ia de ani buni. Dar acum… acum, cu situația dată, se frământă foarte tare, încearcă să înțeleagă unde s-a rupt relația lor și când, pentru că ea credea că sunt mai uniți ca niciodată de când a apărut pe lume și cel de-al doilea copil când ea practic, la nașterea Clarei, era să-și piardă viața. Andreea radia de fericire, avea familia pe care și-o dorise mereu. Dar totul s-a dus… ea se macină foarte tare și din cauza fetițelor, că încearcă să facă în așa fel încât ele să nu simtă lipsă tatălui, dar este greu pentru că George era mai mereu cu ele acasă. A slăbit foarte mult, suferă, are cearcăne, e trasă la față, nu poate mânca și nu poate dormi nici cu melatonină”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei. 

citește și...