Andreea Antonescu s-a despărţit de iubitul tinerel! Care au fost motivele separării

16.11.2019, 10:37
Andreea Antonescu s-a despărţit de iubitul tinerel! Care au fost motivele separării
Andreea Antonescu s-a despărţit de iubitul tinerel!

Andreea Antonescu s-a despărţit de iubitul tinerel, după doar o lună de relaţie. Solista şi Ştefan Manolache au decis să pornească pe drumuri separate.

Andreea Antonescu s-a despărţit de iubitul tinerel!

Artista de 36 de ani părea foarte fericită în compania noului său partener şi se afişa cu acesta la toate evenimentele publice.

Ștefan Manolache a apărut în viaţa Andreei Antonescu după ce aceasta a pus punct mariajului de 9 ani cu tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Se pare că viaţa amoroasă a solistei nu este una tocmai roz. Deşi anunţase că şi-a găsit liniştea în braţele altui bărbat, relaţia dintre Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache s-a sfârşit. Cei doi s-au despărţit după doar o lună de iubire.

Ștefan Manolache, reporter special la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, o cunoscuse deja pe fiica Andreei Esca. Potrivit Cancan, Andreea Antonescu a luat decizia să se despartă de bărbat, după ce aceasta a aflat de unele ieşiri ale lui Ştefan.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan”, declara Andreea în urmă cu o lună.

citește și...