Andreea Antonescu, primele declarații despre iubitul mai tânăr cu 10 ani decât ea! Cum s-au cunoscut

10.10.2019, 13:58

Andreea Antonescu a oferit primele declarații despre relația cu noul iubit, Ștefan Manolache. Cei doi sunt împreună de trei săptămâni, însă relația decurge de minune.

Andreea Antonescu, primele declarații despre iubitul mai tânăr cu 10 ani decât ea! Cum s-au cunoscut

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe actualul ei partener la un eveniment monden. Ștefan i-a luat un interviu pentru Antena 1, ținând cont că este reporter special.

‘Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental’, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!

citește și...