Andreea Antonescu, pentru a doua oară la ”Splash! Vedete la apă”, deși nu știe să înoate. ”M-a luat panica!”

28.08.2021, 15:37
Andreea Antonescu, pentru a doua oară la ”Splash! Vedete la apă”, deși nu știe să înoate. ”M-a luat panica!”
Andreea Antonescu, pentru a doua oară la ”Splash! Vedete la apă”, deși nu știe să înoate. ”M-a luat panica!”
Participantă pentru a două oară în cadrul  show-ului ”Splash! Vedete la apă”, emisiune difuzată sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, cântăreața Andreea Antonescu și-a dat seama că lucrurile nu mai sunt la fel de ușoare. Binecunoscuta artistă nu știe să înoate. ”M-a luat panica”, spune ea.Andreea Antonescu a mărturisit că experiența trecută de la ”Splash! Vedete la apă” nu i-a fost de mare folos, ba dimpotrivă. ”Îmi aminteam de data trecută că dădeam de două ori din mâini şi ieşeam la suprafaţă. Acum nu mai ieşeam şi m-a luat panica. Nu am venit aici să învăţ să înot. Vreţi să sar, sar, dar nu mă puneţi să înot!”, a povestit artista.  Încă de la primele antrenamente, Andreea Antonescu a mărturisit că este o persoană suficient de dornică de adrenalină, căreia în anumite momente îi place viaţa trăită la maximum. „Din când în când îmi asum nişte riscuri!”, le-a mărturisit antrenorilor. Sub efectul adrenalinei pe care ţi-o oferă acest sport, Andreea Antonescu nu a ţinut cont de toate sfaturile primite de la antrenori, astfel că la unul dintre antrenamente a reuşit să atingă apa într-un mod incorect, care a dus la o uşoară accidentare: „M-am accidentat! M-am lovit sub sâni, dar durerea radiază până în spate!”. Imediat, concurenta a primit ajutorul medicilor aflaţi în permanenţă la bazin, dar a cerut apoi să continue antrenamentele.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.  Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Cine sunt primii finaliști la ”Splash! Vedete la apă”

Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș și Otilia Bilionera au fost primii concurenți care și-au făcut curaj să urce pe platformele din Bazinul Olimpic de la Bacău în prima ediție ”Splash! Vedete la apă”, la Antena 1. De la o săritură spectaculoasă în îmbrățișare cu antrenorul Cătălin Cozma a Alinei Pușcaș, la încercări curajoase ale lui Cristi Pulhac și Fachiru din Periș, prima ediție a concursului nu a fost lipsită de emoții și adrenalină. Cei trei au primit cele mai mari punctaje din partea juraților și ocazia de a arăta o nouă săritură pentru a-i impresiona pe aceștia. În cele din urmă, câștigătorul primei ediții, ales de jurați, a fost fostul fotbalist Cristi Pulhac, cel care va merge direct în finală.

Dj Harra, Mario Fresh, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea și Natalia Duminică sunt curajoșii care și-au testat limitele în cea de-a doua ediție a emisiunii la ”Splash! Vedete la apă”.  Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție ”Splash! Vedete la apă”, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri. Iar dacă DJ Harra, complet terifiată de înălțimi, a avut nevoie ca Chelsea să o împingă pentru a sări, ceilalți concurenți i-au uimit pe jurați cu abilitățile lor. Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Natalia Duminică a fost cea care a primit votul de încredere pentru a fi trimisă direct în finală.

citește și...