Andreea Antonescu are deja un iubit, la câteva luni de la divorțul de tatăl fiicei sale. Cu cine se iubește solista

10.10.2019, 13:22

Andreea Antonescu este din nou îndrăgostită! Artista și-a refăcut viața, la câteva luni după ce a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Andreea Antonescu are deja un iubit, la câteva luni de la divorțul de tatăl fiicei sale

Noul ei iubit se numește Ștefan Manolache, are 27 de ani, este din Iași și lucrează ca reporter la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Cei doi nu-și ascund povestea de iubire și s-au afișat deja împreună.

“Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a declarat cântăreața pentru Spynews.ro.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak din 2013, după o relație de opt ani. Au împreună o fetiță de opt ani.

Și Ștefan Manolache a oferit primele declarații despre relația pe care o are cu Andreea. Ei au fost surprinși în public în timp ce se sărutau.

„Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a declarat Ștefan Manolache.

Deși are doar 26 de ani, Ștefan nu are un trecut lipsit de controverse. Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături.

În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală. În aprilie 2013, Ștefan a fost protagonistul unor scene șocante. Acesta se afla la volanul unui Nissan Micra şi a oprit maşina în faţa unui taximetrist care avea un client în vehicul. Şoferul taximetrului a început să claxoneze şi a cerut să fie lăsat să treacă, moment în care Ştefan l-a înjurat, notează adevarul.ro.

citește și...