Andreea Antonescu a primit o sumă fabuloasă pentru apariția din „Playboy”! Cum a obținut atâția bani

06.09.2019, 18:50
Andreea Antonescu a primit o sumă fabuloasă pentru apariția din „Playboy”! Cum a obținut atâția bani
Andreea a primit o sumă fabuloasă pentru apariția din „Playboy”

Andreea Antonescu a primit o sumă impresionantă atunci când a apărut în „Playboy”, fiind până în prezent vedeta din România cel mai bine plătită pentru a poza pentru publicație. 

Dacă nu mai ții minte, în 2000 Andreea Antonescu a făcut furori după ce, la scurt timp după ce a împlinit 18 ani, a pozat pentru revista „Playboy”. Recent, artista a vorbit despre suma pe care a primit-o pentru a apărea în prestigioasa revistă și a dezvăluit cum a reușit să obțină atât de mulți bani.

„M-am simțit măgulită și mă simt în continuare. Îmi amintesc că aceea era perioada în care eu am plecat de acasă, îmi amintesc că se pusese în discuție un contract cu tata, pentru că eu eram minoră (discuțiile s-au purtat încă din momentul în care eu eram minoră). Suma era una mult mai mică, dar nu se punea să arăt în shooting decât… ochii. După cum și-a dorit toată lumea, să-mi vadă ochii toată viața (râde). Glumesc! Doar partea de sus a corpului meu.”, a explicat fosta membră a trupei Andre. 

„Nu vreau să mă dezbrac, să mă vadă toată țara”

„M-am speriat foarte tare, nu eram pregătită pentru așa ceva și oricum a urmat acel eveniment cu plecarea mea de acasă și tot tam-tam-ul care a fost. Cert este că, după, eram prieteni foarte buni cu Capatos atât eu, cât și fostul meu prieten, ne vizitam foarte des, el și Monica ne vizitau foarte des… Capatos abia se mutase din presa de investigații la Playboy și știu că venea seară de seară la noi cu Monica și-mi spunea că ar trebui să discutăm despre Playboy, ar trebui să discutăm despre Playboy… Pe de altă parte, Dan Silviu Boierescu mă suna periodic și eu tot îi spuneam că nu vreau să pozez, că nu sunt pregătită. Nu pot, sunt o persoană pudică, nu vreau să mă dezbrac, să mă vadă toată țara…”, a dezvăluit artista. 

A primit 30.000 de euro pentru apariție

În cele din urmă, pentru că Dan Capatos o bătea la cap pentru a spune „un preț”, Andreea a decis să ceară o sumă fabuloasă, pentru că era convinsă că nu o va primi. „Știam clar că cea mai mare sumă era undeva la 10.000 de dolari. Zic, mă, ca să fiu convinsă că nu voi poza vreodată, le cer de trei ori prețul”, a mai spus Antonescu. 

Surprinzător, cei de la „Playboy” au acceptat oferta, iar Andreea a devenit cea mai bine plătită vedetă autohtonă care a pozat pentru revistă.

citește și...