Andreea Antonescu a ajuns la mâna soţului cu divorţul. Traian Spak nu îşi poate lăsa afacerile din America pentru a veni în România

09.11.2019, 14:28

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt de luni bune doi oameni liberi după ce artista a anunţat în septembrie, faptul că mariajul ei a ajuns la final. Deși au trecut două luni de atunci, cei doi se află în aceeași situație pentru că afaceristul nu-și găsește timp să vină în România să semneze actele.

Chiar dacă Andreea Antonescu şi-a refăcut viaţa, iar acum este fericită lângă Ştefan Manolache, divorţul dintre ea şi fostul partener nu s-a finalizat încă. Despărțirea de tatăl fiicei sale stă în continuare sub semnul întrebării, Andreea ajungând la mâna lui Traian, din acest punct de vedere: “Divorțul nu s-a amânat, pentru că noi nu am bătut în cuie o dată, am stabilit pur și simplu că, în momentul în care el va avea posibilitatea de a veni în țară și de a stat aici minimum 30 de zile, atunci vom face și demersul”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu.

Mai mult decât atât, artista nu ştie exact când divorţul se va finaliza şi a lăsat de înțeles că nu este absolut nimic stabilit, întărind ideea că totul depinde de cel care încă îi este soț în acte și care nu pare tocmai dispus să-și neglijeze afacerile pentru semnarea divorțului: “Habar nu am, știi cum e, viața e plină de surprize, poate mă trezesc mâine cu el aici, nu știu!”, a mai precizat ea.

Andreea Antonescu i-a făcut cunoştinţă fiicei cu noul iubit

“Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bune. Doi copiii nebuni, punct.  Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie. Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tbogane, noroc că nu e mamimasivă. În rest la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viaşa îăntre şcoală şi joacă”, a declarat Andreea Antonescu, la Star Matinal.

 

citește și...