Andra Măruţă însărcinată pentru a treia oară?! A apărut cu burtica la vedere pe scenă

10.11.2019, 14:11

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii frumoși care le bucură fiecare secundă din viaţă. În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora Andra Măruță ar fi din nou însărcinată. Artista a negat acum ceva timp zvonurile, însă ultima ei apariție… dă de bănuit!

La ultimul concert pe care l-a avut, Andra s-a afișat pe scenă cu o burtică… suspectă. În ciuda faptului că era îmbrăcată în negru, fanii au observat burtica proeminentă a artistei.

sursă foto: cancan.ro

“Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată, pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra în urmă cu ceva timp.

Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță pe lună!

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Andra ar avea un salariu de aproximativ 10.00 de euro pe lună ca jurat al emisiunii “Românii au Talent”.

Însă aceștia nu sunt singurii bani pe care îi încasează lunar artista. Andra mai are și concerte pe bandă rulantă. Pentru o singură prestație, vedeta ar cere în jur de 6.000 de euro.

Și soțul ei, Cătălin Măruță, aduce sume enorm în casă. Prezentatorul tv câștigă aproximativ 15.000 de euro la emisiunea ‘La Măruță’, iar din evenimente private mai produce cam 2.000 de euro.

“Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, spunea artista în trecut. 
citește și...