Andra a strâns o sumă fabuloasă la un singur concert caritabil!

12.12.2019, 18:06
Andra a strâns o sumă fabuloasă la un singur concert caritabil!
Andra donează 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș din București. ”Mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri”

Andra a strâns o sumă fabuloasă la un singur concert caritabil! Spectacolul de colinde a avut loc acum trei zile, la Opera Română. 

Artista a reușit, alături de invitații săi, să adune o sumă impresionantă pentru una dintre cele mai cunoscute fundații din România. Andra a concertat la Opera Română și a cântat colinde și melodii de Crăciun alături de soliști precum Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu, iar surpriza serii a fost fiica ei, Eva.

Andra a strâns o sumă fabuloasă la un singur concert caritabil!

„Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire. ♥️”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

citește și...