Andi Moisescu, despre discuțiile tensionate cu Olivia Steer. ”Nu vreau să pozez în vreun expert”. Care este secretul relației

20.02.2022, 18:48

Andi Moisescu a vorbit despre mariajul longeviv pe care îl are cu Olivia Steer. Juratul de la ”Românii au talent” a dezvăluit cum au reușit să găsească echilibrul ideal între viață personală și profesie.  ”După 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile”, spune acesta. Care este secretul relației celor doi.

Andi Moisescu este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer. În 2004, Andi Moisescu și Olivia Steer deveneau soț și soție. Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi băieți, unul de 12 ani și altul de 14.

Întrebat care este secretul unei căsnicii longevive, Andi Moisescu a spus că nu există așa ceva, ci contează iubirea, să fie necondiționată.

Andi Moisescu, despre discuțiile tensionate cu soția

 

În ceea ce privește discuțiile conflictuale din relație și cine face un compromis pentru binele cuplului, Andi a mărturisit că soția lui nu i-a reproșat niciodată nimic, ceea ce l-a ajutat enorm.

”Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate. Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”,  a povestit Andi pentru  Revista VIVA!.

Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer

Andi Moisescu a vorbit pentru Revista VIVA!, în trecut, despre cum și-a cunoscut soția.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a povestit Andi Moisescu.

citește și...