Anchetatorii au găsit noi probe la casa lui Gheorghe Dincă

04.08.2019, 13:55
Anchetatorii au găsit noi probe la casa lui Gheorghe Dincă
Perchezițiile de la locuința suspectului continuă

A treia zi de percheziții extinse la locuința suspectului din Caracal a scos la iveală noi probe. Anchetatorii s-au intors duminică la casa lui Gheorghe Dincă, împreună cu suspectul.

Potrivit Digi 24, cei de la DIICOT au găsit ieri pete de sânge pe un calendar și o pereche de pantaloni ai suspectului. Polițiștii au căutat și telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie. 

„Cercetarea la fața locului reluată în această dimineață (smbătă – n.r.) a vizat fixarea prezenței Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Întrebată despre căutările făcute într-un lan de floarea soarelui cu ajutorul detectoarelor de metale, Porime a spus: „Analizăm orice pistă posibilă”. Se pare că Dincă le-a spus oamenilor legii că în acel lan a aruncat telefonul Luizei Melencu. 

Purtătorul de cuvânt a confirmat rezultatele expertizelor oaselor calcinate găsite la suspect acasă. Acestea aparțin unei fete între 12 și 17 ani, iar testele ADN au arătat că este vorba despre Alexandra Măceșanu. 

Porime a anunțat că cele trei telefoane găsite la locuința suspectului vor fi supuse unei percheziții informatice, în Capitală. 

 

citește și...